Hernieuwbare energie

Steeds innovatievere en efficiëntere bouwmethoden

Wij scholen ons voortdurend bij om u beter te kunnen helpen

...
Een dienst van een echte specialist / expert

"Best Partner" staat ook synoniem voor specifieke kennis over duurzaam bouwen, lage energiewoningen en passiefhuizen. We kunnen u alle nodige informatie verschaffen over de specifieke criteria, de aandachtspunten en risico's op pathologie die zich kunnen voordoen. Wij zijn dan ook in staat om optimaal de woningen te evalueren die ons zowel voor verkoop als voor verhuur worden toevertrouwd.

Contacteer ons

Relevante adviezen om niet te verdwalen in zowel renovatie als nieuwbouw. De garantie van een duurzaam rendement op uw investering.

Ventilatie klasse C of D, binnen- of buitenisolatie, kozijnen met of zonder ventilatie, thermodynamische boiler, fotovoltaïsche panelen, thermische panelen, verwarmingsketel of pelletkachel, ..... Vele constructieve elementen die nu deel uitmaken van ons jargon en die vragen oproepen over hun keuze of hun relevantie. Wij beschikken over de nodige deskundigheid om u te begeleiden en de valkuilen te vermijden (vooral bij renovatie) van bepaalde keuzes die niet erg rendabel zijn en een bron van problemen vormen. Dit stelt ons ook in staat om de ons toevertrouwde eigendommen, zowel voor verkoop als voor verhuur, waarin deze verschillende duurzame investeringen zijn ondergebracht, zo goed mogelijk te verdedigen.

U vraagt zich af hoe u het meeste uit uw duurzame investeringen kunt halen: