Begeleiding bij de aankoop

Doe een stap terug en houd het hoofd koel

Wij stellen al onze know-how tot uw dienst

...
Een dienst van een echte specialisten

Een huis of appartement kopen is voor de meesten van u een grote stap in het onbekende. Het is een "echte hindernisbaan", die evenveel vreugde als ontgoocheling en frustratie teweegbrengt. Hoe vaak hebben wij niet gehoord dat een woning aan u voorbij is gegaan omdat iemand anders iets had aangedurfd waar u zich niet toe in staat voelde, voornamelijk door een gebrek aan informatie en angst om in een slechte val te lopen! Hoe vaak zien we niet dat kopers uiteindelijk teleurgesteld zijn dat ze een eigendom hebben gekocht dat hen meer gaat kosten dan verwacht of dat verandert in een nest van problemen! Hun eerdere dromen veranderen in de nachtmerries van vandaag.

Contacteer ons

Een echte hindernisbaan

De aankoop van het onroerend goed van je leven betekent vaak dat je afstand moet nemen van alle emotie die je erin projecteert en het hoofd koel moet houden bij het nemen van een snelle beslissing. Dat kan alleen als je bewust bent van wat je koopt en wat het inhoudt.

Als gevolg van ontmoetingen met aspirant-kopers die de weg een beetje kwijt waren en erg op hun hoede raakten, hebben wij een formule ontwikkeld om de aankoop te begeleiden. Het idee is dat een expertise over het algemeen slechts één vraag beantwoordt: hoeveel is het waard! Laten we het maar niet hebben over een expertise door de bank... die beoordeelt alleen het risico van de bank. Maar u blijft met uw vragen zitten! Onze aanpak kenmerkt zich door zijn grote flexibiliteit, zijn vermogen om te luisteren, zijn snelheid, terwijl wij de tijd nemen die nodig is om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de verschillende aspecten van uw project: kosten van de aankoop, budget voor de werkzaamheden, pathologie van het gebouw, administratieve procedures...

Wij streven ernaar deze service te handhaven ten koste van een klassieke deskundigheid...

Intéressé ? Contactez-nous